tisdag 13 oktober 2009

original!!


Alla i Malmö kände Jesus". Han brukade cykla omkring på staden gator, högt sjungande sina religiösa sånger, samtidigt som han ivrigt vinkade åt folket med en bunt skrifter i sin ena hand. Ofta hände det att han helt enkelt släppte sitt cykelstyre och överlät åt gud att styra med orden "Gud styr min cykel". Jesus som person var i grunden en mycket vänlig och uppskattad människa.

Vem kommer inte ihåg "Gud styr" när han kom cyklande utan att ha händerna på styret ropande gud styr att han sedan inte brydde sig om alla annan trafik gjorde ju inte saken sämre.

En episod dubbelt så dyr, läs denna historia. En dag då "Jesus" åkt omkull tyckte en polisman att nu får det vara nog med alla hans markänningar varför han stegade fram till "Jesus". Nu får det vara slut med alla dina markänningar, vet du förresten inte att det är böter på att släppa styret med båda händerna. "Ja men snälla konstapeln Gud styr min cykel", försvarade sig "Jesus" med," jaså ligger till på det viset, ja då blir det dubbelt böter eftersom ni är två på cykeln", sade den omutlige och föga förstående poliskonstapeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar